Fun4Two Parenclub Moordrecht Review & Ervaringen

Fun4Two is een toonaangevende parenclub in Moordrecht, NL. Luxe, discrete omgeving, zwembad, jacuzzi, sauna en speelruimtes voor stellen die plezier en avontuur zoeken.
8.7/10 (Expert Score)
Beoordeeld als NR #4 in de categorie Clubs

Fun4Two Parenclub Moordrecht

Fun4Two is een gerenommeerde parenclub gelegen in Moordrecht, Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, biedt Fun4Two een unieke en spannende ervaring voor stellen die op zoek zijn naar avontuur en open-minded plezier. De club staat bekend om zijn luxueuze en discrete omgeving, waar privacy en comfort centraal staan.

Met uitgebreide faciliteiten, zoals een zwembad, jacuzzi, sauna en diverse speelruimtes, kunnen stellen hun fantasieën verkennen en nieuwe erotische ervaringen opdoen. Fun4Two organiseert regelmatig thema-avonden en evenementen om het plezier en de opwinding naar een hoger niveau te tillen.

Gemiddelde Score 8.7
Locatie - Accommodatie
8.9
Sfeer - Publiek
8.5
Faciliteiten
9.3
Hygiëne
8.7
Prijs - Kwaliteit
7.9
1

Inrichting & Ambiance

Locatie

De inrichting en ambiance van parenclub Fun4Two zijn van een hoog niveau. De club straalt een luxe en stijlvolle sfeer uit, waarbij veel aandacht is besteed aan de details. De verschillende ruimtes zijn smaakvol ingericht en bieden een mix van elegantie en sensualiteit. Er zijn gezellige zitgedeeltes, intieme hoekjes en verleidelijke speelruimtes waar stellen hun fantasieën kunnen verkennen. De verlichting en muziek dragen bij aan de sensuele atmosfeer en zorgen voor een opwindende ervaring. De club heeft een gastvrije en respectvolle ambiance, waardoor stellen zich comfortabel voelen om hun grenzen te verleggen en te genieten van hun erotische avonturen.

2

Sfeer & Publiek

Sfeer & Beleving

De sfeer in parenclub Fun4Two is opwindend en tegelijkertijd ontspannen. Het publiek bestaat uit open-minded stellen die op zoek zijn naar een erotische en plezierige ervaring. De club verwelkomt stellen van verschillende leeftijden en achtergronden, waardoor er een divers en levendig publiek ontstaat. De sfeer is respectvol en gastvrij, waarbij iedereen de vrijheid heeft om zijn of haar grenzen te verkennen. Stellen hebben de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemde mensen, nieuwe vriendschappen te sluiten en erotische avonturen te beleven. De energie in Fun4Two is erotisch geladen en zorgt voor een opwindende en stimulerende omgeving.

3

Faciliteiten & Ruimtes

De Faciliteiten van de Club

Parenclub Fun4Two biedt uitgebreide faciliteiten en ruimtes om aan de behoeften en verlangens van stellen te voldoen. De club beschikt over een scala aan voorzieningen, zoals een mooi zwembad, een jacuzzi, een sauna en verschillende speelruimtes. Deze speelruimtes variëren van intieme kamers tot grotere ruimtes waar stellen hun erotische fantasieën kunnen verkennen. Er zijn ook gezellige loungegedeeltes waar stellen kunnen ontspannen, socializen en nieuwe mensen kunnen ontmoeten. De faciliteiten zijn van hoge kwaliteit en worden goed onderhouden om een comfortabele en hygiënische omgeving te garanderen.

4

Speciale Thema’s

Thema-avonden

Parenclub Fun4Two organiseert regelmatig speciale thema-avonden om het plezier en de opwinding naar een hoger niveau te tillen. Deze thema’s voegen een extra dimensie toe aan de erotische ervaring voor stellen die de club bezoeken. De thema-avonden kunnen variëren van sensuele dresscodes tot speciale evenementen met een bepaald thema, zoals o.a. HARDCORE NIGHT vs GIGOLINA’S, KINKY AT THE FUN, EYES WIDE SHUT, ONE NIGHT ONLY en natuurlijk NEW YEARS EVE. Deze thema’s zorgen voor een levendige en stimulerende sfeer, waarin stellen hun creativiteit kunnen uiten en nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Fun4Two zorgt ervoor dat elke thema-avond zorgvuldig is gepland en uitgevoerd, waardoor stellen de mogelijkheid hebben om in een specifieke erotische wereld te stappen en hun verlangens te verkennen.

5

Prijzen

Entreeprijzen

Bij de Fun4Two is het verplicht om bij het eerste bezoek clublid te worden. Dit lidmaatschap zit bij de entreeprijs van je eerste bezoek inbegrepen.

Dit zijn de huidige prijzen:

 • Vrijdagavond voor paren M/V – V/V: €110,-
 • Vrijdagavond vrouwen alleen: €55,-
 • Zaterdagavond voor paren: €145,-
 • Zaterdagavond vrouwen alleen: €70,-
 • Zondag middag/avond paren: €95,-
 • Zondagmiddag/avond vrouwen alleen: €55,-

Bij het eerste bezoek komt er €20,- bij de prijs voor het lidmaatschap en de Clubpas. Prijzen zijn all-in, dus inclusief drankjes aan de bar, het eten, de wijn in het restaurant en gebruik van alle faciliteiten. LET OP: Voor de zaterdag is reserveren noodzakelijk, via onze speciale reserveringspagina.

6

Review Fun4Two

Beoordeling van de Club
8.7Expert Score
Parenclub Fun4Two Review

Fun4Two is een toonaangevende parenclub in Moordrecht, NL. Luxe, discrete omgeving, zwembad, jacuzzi, sauna en speelruimtes voor stellen die plezier en avontuur zoeken.

Locatie – Accommodatie
8.9
Sfeer – Publiek
8.5
Faciliteiten
9.3
Hygiëne
8.7
Prijs – Kwaliteit
7.9
Pluspunten:
 • Stijlvolle Club en Publiek
 • Veel faciliteiten
 • Enkel voor stellen en dames
 • Uitstekend restaurant
 • All-in concept
 • Mogelijkheid om te overnachten
Minpunten:
 • Zeer drukke club
7

Algemene Informatie

Contact & Openingstijden

Adres & Contactgegevens:

ADRES
Middelweg 18
2841 LA Moordrecht

CONTACT
Telefoon + 31 (0)182 378 528

PER EMAIL
Informatie: info@fun4two.nl
Reservering: reserveren@fun4two.nl

Openingstijden:

 • Vrijdag: 21.00 – 3.00 uur
 • Zaterdag: 21.00 – 4.00 uur
 • Zondag: 16.00 – 23.00 uur
Fun4Two Parenclub
Fun4Two is een toonaangevende parenclub in Moordrecht, NL. Luxe, discrete omgeving, zwembad, jacuzzi, sauna en speelruimtes voor stellen die plezier en avontuur zoeken.

Wij zijn benieuwd wat jouw ervaringen zijn

Geef jouw mening

Uw totale score

Swingers4life.nl
Logo