BDSM Toys & Speeltjes | Uitleg + Deals

De Complete BDSM GidsAlle Toys en Speeltjes voor BDSM

Bij BDSM draait alles om het verkennen van je seksuele verlangens, het aangaan van machtsspelen en het ontdekken van nieuwe sensaties. Of je nu een ervaren beoefenaar bent of net begint, er zijn tal van toys en speeltjes die je kunt gebruiken om je BDSM-ervaring naar een hoger niveau te tillen. In dit artikel zullen we de verschillende categorieën van BDSM-accessoires behandelen en enkele voorbeelden geven om je op weg te helpen.

BDSM Hulpmiddelen en Accessoires
 • Ballstretchers

  Ball Stretcher 2.0 - PF Blend - Transparent

  Ballstretchers zijn ontworpen om de testikels voorzichtig uit te rekken en te stimuleren. Ze worden meestal gemaakt van metaal of siliconen en kunnen variëren in gewicht en grootte. Voorbeelden van ballstretchers zijn de Ball Stretcher 2.0 – PF Blend – Transparent en de Ball Stretcher with Spikes. Of bekijk onze hele collectie in de Categorie: Ballstretchers

 • Boeien

  Adjustable Darby Style Handcuffs

  Boeien zijn essentiële accessoires bij BDSM-spelletjes. Ze worden gebruikt om de bewegingsvrijheid van de onderdanige partner te beperken. Er zijn verschillende soorten boeien, waaronder handboeien, enkelboeien en bedboeien. Je hebt ze voor beginners zoals bijvoorbeeld de Beginner’s Furry Hand Cuffs – With Quick-Release Button of zelfs volledige sets zoals: 6-delige BDSM PU Lederen Boeienset Met Collar En Riem. Wil je op verkenning? Bekijk dan de Categorie: Boeien

 • Bondage

  Verstelbaar Bondage Harnas - Zwart

  Bondage omvat het vastbinden van je partner met behulp van touw, boeien of andere materialen. Het doel is om de controle over te nemen en sensaties van macht en overgave te creëren. Bondage kan zo eenvoudig zijn als het vastbinden van polsen met handboeien of zo complex als het gebruik van Japanse Shibari-technieken. Het bondage harnas, zoals Verstelbaar Bondage Harnas is ook een zeer populair bij bondage. Bekijk onze categorie: Bondage voor nog meer inspiratie!

 • Bondage Sets

  Beginners Bondage Kit - Black

  Bondage sets zijn complete pakketten met verschillende accessoires die je nodig hebt voor bondage-spelletjes. Deze sets bevatten meestal handboeien, enkelboeien, oogmaskers, zweepjes en andere spannende items. Ze zijn ideaal voor beginners die willen experimenteren met bondage. Enkele populaire bondage sets zijn de 10-Delige Luxe Bondage Set en de Bow – Luxe BDSM Set Met Reistas. Voor beginners zijn er kant-en-klare bondage sets beschikbaar, zoals de Beginners Bondage Kit – Black. Bekijk alle Bondage Sets hier.

 • Bondagetouw

  Japanese Mini Rope - 1

  Bondagetouw wordt gebruikt om verschillende bindtechnieken uit te voeren tijdens bondage-spelletjes. Het is meestal gemaakt van zacht en duurzaam materiaal, zoals katoen of zijde. Je kunt verschillende soorten knopen en bindpatronen leren om je partner op creatieve en erotische manieren vast te binden. Voorbeelden van bondagetouw zijn het Japanese Mini Rope – 1,5m – Pink en de Bind & Tie Initiatie Kit – 5 Delig. Zie ook de categorie: Bondagetouw

 • Collars – Halsbanden

  Collar With Leash - Sailor Theme - Blue

  Halsbanden worden gebruikt om de dominantie en onderwerping binnen een BDSM-relatie te symboliseren. Ze kunnen van leer, metaal of andere materialen zijn gemaakt en variëren in ontwerp en functionaliteit. Sommige halsbanden hebben bijvoorbeeld ringen waaraan je een riem kunt bevestigen, zoals Bondage Baddie Collar Met O-ring – Zwart/Goud . Een compleet overzicht vind je op: COLLARS – Halsbanden.

 • Druipkaarsen

  Dark Pecker Black Dick Drip Candle Druipkaars

  Druipkaarsen kunnen een spannend element toevoegen aan het BDSM-spel. Door de hete was op het lichaam te laten druppelen, kun je een sensatie van pijn en onderwerping creëren. Het is belangrijk om speciale BDSM-druipkaarsen te gebruiken, omdat deze een lagere smelttemperatuur hebben en veiliger zijn voor gebruik op de huid. Probeer eens de Japanse Druppelkaarsen Set of de Temptasia SM Vegan Kaars – Vos. Bekijk ook de categorie: Druipkaarsen

 • Electro Sex

  Electro Sex Remote Controlled Stimulator Kit

  Electro Sex is een geavanceerdere vorm van BDSM waarbij elektrische stimulatie wordt gebruikt om plezier en sensaties te creëren. Elektroden en stimulators worden op het lichaam geplaatst om elektrische impulsen te leveren. Deze accessoires moeten zorgvuldig worden gebruikt en de instructies moeten worden gevolgd om ervoor te zorgen dat ze veilig en plezierig zijn. Bekijk hier alle artikelen in 1 overzicht.

 • Gags / Mondknevels

  Silicone Ball Gag - Red

  Gags of mondknevels worden gebruikt om de mondelinge communicatie te beperken en het gevoel van machteloosheid te vergroten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals balgags, bitgags en opblaasbare gags. Een voorbeeld van een mondknevel is de Mondknevel Met Penis. Bekijk alle Gags & Mondknevels.

 • BDSM Harnassen

  Lederen Bondageharnas Met Afneembare Cockring

  Harnassen zijn er in verschillende stijlen en kunnen worden gedragen om het lichaam van de onderdanige partner te accentueren en te beperken. Ze kunnen worden gemaakt van leer, nylon of andere materialen. Een voorbeeld van een harnas is Leren Harnas met Metalen Ringen.

 • Kuisheidskooien

  Kuisheidskooi - Asylum - 6 Ring Chastity Cage

  Kuisheidskooien worden gebruikt om de mannelijke geslachtsdelen te beperken en het orgasme te beheersen. Ze zijn meestal gemaakt van metaal of siliconen en voorkomen dat de drager een erectie krijgt of toegang heeft tot zijn geslachtsdelen. Voorbeelden van kuisheidskooien zijn de Asylum – 4 Ring Chastity Cage en de Gates of Hell – Kuisheidskooi Met Ringen. Alle Kuisheidskooien overzicht.

 • Maskers

  Diamond Studded Eye-Mask - Black

  Maskers worden gebruikt om anonimiteit en mysterie toe te voegen aan BDSM-spelletjes. Ze kunnen zowel het gezicht volledig bedekken als alleen de ogen of mond verbergen. Er zijn verschillende soorten maskers beschikbaar, zoals oogmaskers, hondenmaskers en gasmaskers. Een heel overzicht van voorbeelden van BDSM Maskers vind je hier.

 • Paddles

  The Spank - Paddle

  Paddles zijn accessoires die worden gebruikt om lichte tot intense klappen op het lichaam te geven. Ze kunnen gemaakt zijn van leer, hout, rubber of andere materialen. Het gebruik van paddles kan zorgen voor een mix van pijn en plezier. Voorbeelden van paddles zijn de Bonded Leather Paddle “Ouch” en Paddle – HATSEFLATS. Alle Paddles.

 • Pinwheels

  Lil Devil Mini Pinwheel

  Pinwheels, ook wel Wartenberg-wielen genoemd, zijn kleine wielen met scherpe pinnen die over de huid rollen. Ze zorgen voor een tintelend gevoel en kunnen worden gebruikt om te plagen of pijn te geven. Het is belangrijk om pinwheels voorzichtig en met mate te gebruiken om letsel te voorkomen. Voorbeeld van een Pinwheel is de Lil Devil Mini Pinwheel. Bekijk onze collectie Pinwheels.

 • Spreidstangen

  Luxury Spreader Bar - Burgundy

  Spreidstangen worden gebruikt om de benen van de onderdanige partner wijd uit elkaar te houden. Ze zijn meestal gemaakt van metaal en kunnen worden gebruikt om toegang te vergemakkelijken of om de beweging van de onderdanige te beperken. Een voorbeeld van een spreidstang is de Luxury Spreader Bar – Burgundy.

 • Tepelklemmen

  Tepelklemmen Slave Collar with Nipple Clamps - Silver

  Tepelklemmen worden gebruikt om de tepels van zowel mannen als vrouwen te stimuleren en te prikkelen. Ze kunnen variëren in druk en intensiteit en zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, zoals klemmetjes, klemringen en klemkettingen. Een populaire keuze is de Balls Pincher Nipple Clamps of Slave Collar with Nipple Clamps. Verken onze collectie Tepelklemmen.

 • Ticklers & Kietelaars

  Crop with Feather Tickler Kietelaar

  Ticklers en kietelaars zijn zachte accessoires die worden gebruikt om de huid te plagen en te stimuleren. Ze kunnen van veren, borstelharen of andere zachte materialen zijn gemaakt. Ticklers en kietelaars worden vaak gebruikt als onderdeel van een sensueel voorspel of als strafmiddel tijdens BDSM-spelletjes. Een voorbeeld is de Crop with Feather Tickler.

 • Zweepjes

  Lange flogger met metalen handvat

  Zweepjes zijn een klassiek BDSM-accessoire dat wordt gebruikt om slagen op het lichaam te geven. Ze kunnen variëren in lengte, materiaal en intensiteit. Zweepjes kunnen van leer, suède, rubber of andere materialen zijn gemaakt. Een populaire keuze is de Kleine leren zweep of Korte Lederen Rijzweep Met Luxe Handvat.

Klaar om de wereld van BDSM te ontdekken!

Nu je bekend bent met de verschillende categorieën van BDSM Toys & Accessoires en enkele voorbeelden hebt gezien, kun je beginnen met het verkennen en integreren van deze spannende tools in je eigen BDSM-spel. Onthoud altijd om communicatie, wederzijdse instemming en veiligheid voorop te stellen bij het beoefenen van BDSM. Experimenteer, ontdek en geniet van de sensaties die deze accessoires kunnen bieden. Veel plezier!

Swingers4life.nl
Logo