8.4/10 (Expert Score)
Beoordeeld als NR #1 in de categorie Swingers Dating

SDC.com – Swingers dating

SDC.com is een online dating platform dat is gericht op stellen, dames en heren die geïnteresseerd zijn in de swingerslifestyle en in contact willen komen met swingers. In deze uitgebreide review zullen we de belangrijkste kenmerken, functionaliteiten en voordelen van SDC.com verkennen.

Gemiddelde Score 8.6
Gebruiksvriendelijkheid
8.2
Functies en mogelijkheden
8.9
Prijs - Kwaliteit
9.3
Veiligheid en privacy
8.1
Support
7.6
1

Gebruikersgemak

Registratie & Gebruiksvriendelijkheid

Snelle registratie

De registratie en het aanmaken van een volledig profiel zijn eenvoudig en snel, waardoor gebruikers zonder gedoe aan de slag kunnen. Wil je 7 dagen gratis alles uitproberen? Dan heb je de actuele SDC PROMOCODE nodig.

De SDC Promocode van juni 2024 is: 37267

Zodra je op de website aankomt zie je een heel kort registratieformulier:

 1. Geef aan of je een stel, single of bedrijf bent.
 2. Kies een leuke passende profielnaam.
 3. Vul jouw e-mailadres in voor de bevestiging.
 4. Kies een persoonlijk wachtwoord.
 5. Kies jouw locatie (in de buurt of exact)
 6. Promocode voor de gratis proefperiode. (deze is ingevuld als je op de onderstaande link klikt)

Wil je direct een gratis proefperiode aanvragen? KLIK DAN HIER. Je gaat dan direct in een nieuw venster naar de registratie met de Promocode van juni 2024: 37267 ingevuld. Je hoeft deze dus niet te wijzigen of in te vullen.

SCD Registratie Inschrijfformulier Promocode Gratis Proefperiode 7 dagen

Zeer gebruiksvriendelijk

SDC.com blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid, zowel op de website als in de app. Het platform is ontworpen met het oog op intuïtieve navigatie en eenvoudige toegang tot functies. De website en app hebben een overzichtelijke en gestructureerde lay-out, waardoor het gemakkelijk is om door profielen te bladeren, berichten uit te wisselen en evenementen te ontdekken. De zoek- en filtermogelijkheden zijn effectief en stellen gebruikers in staat om specifieke criteria te hanteren bij het zoeken naar andere leden.

De SDC.com-app is even gebruiksvriendelijk als de website en biedt dezelfde functionaliteiten, maar dan in een handige mobiele interface. Dit stelt gebruikers in staat om altijd en overal toegang te hebben tot de community, zelfs wanneer ze onderweg zijn.

Kortom, SDC.com heeft veel aandacht besteed aan het creëren van een gebruiksvriendelijke ervaring op zowel de website als de app. Het maakt het verkennen van de swingerslifestyle eenvoudig en plezierig, zelfs voor nieuwkomers in deze wereld.

2

Ledenbestand

Diversiteit in echte Leden

SDC.com heeft een divers en levendig ledenbestand bestaande uit stellen, dames en heren die de swingerslifestyle omarmen. De gebruikers van SDC.com variëren in leeftijd, achtergrond en locatie, waardoor het zeer makkelijk is om een of meerdere matches te vinden.

Het ledenbestand is ontzettend groot en er zijn gemiddeld de hele dag 30.000 leden of meer online op het platform. Alhoewel SDC internationaal georiënteerd is, is het overgrote deel van de leden die online zijn afkomstig uit Nederland en België. Je komt hier zowel ervaren swingers als nieuwkomers in de lifestyle tegen, dus niemand kijkt er raar van op als je nog op verkenning bent.

Het vinden van potentiele matches is heel makkelijk door de uitgebreide zoekfunctie die je zeer gedetailleerd kan laten zoeken. Je kunt op basis van jouw locatie naar leden in de buurt zoeken, maar ook zelf een locatie invullen die geldt als startpunt voor jouw zoektocht. Om zelf ook makkelijk en goed door de juiste leden gevonden te worden, is het aan te raden om je eigen profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Ben je een stel, vul dan voor allebei zoveel mogelijk in.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om hun profielen naar eigen voorkeur aan te passen en kunnen ervoor kiezen om hun identiteit te beschermen of bepaalde informatie alleen met geselecteerde leden te delen.

Kortom, SDC.com trekt een gevarieerde groep mensen aan die enthousiast zijn over de swingerslifestyle en die graag nieuwe verbindingen willen leggen en avonturen willen beleven met gelijkgestemde stellen, dames en heren.

3

Functies & Mogelijkheden

Voordelen van SDC.com

SDC heeft echt veel te bieden aan haar leden. Het is de meest complete datingsite voor Swingers als het gaat om de mogelijkheden en de functies die er zijn om contacten te leggen. De meest populaire en handige functies en opties zijn:

 • Messenger: Privé-berichten uitwisselen met andere leden.
 • Vriendschappen: Wordt vrienden met andere leden en bouw je eigen netwerk.
 • Profielbezoekers: Zie wie/wanneer jouw profiel heeft bezocht.
 • Albums: Maak je eigen albums met foto’s en video’s en bepaal wie mag kijken.
 • Speed date: Plaats een advertentie voor een snelle date.
 • Video & Chatroom: Chat 1-op-1 of in een groep ook met Webcam.
 • Party’s & Events: Het complete overzicht van alle events, met bezoekerslijst!
 • Uitgebreide Zoekfunctie: Zoek zeer gedetailleerd naar potentiële matches.
 • Video’s: Plaats video’s en bekijk video’s van andere leden.
 • Reiskalender: Bekijk wie/wanneer op reis gaat om misschien te daten op locatie.
 • Validaties: Jij kunt leden valideren of gevalideerd worden. Dus garantie op echte profielen.
 • Groepen: Wordt lid van of maak groepen aan die over een bepaald onderwerp gaan.
 • Forum: Praat mee over diverse onderwerpen in het Forum.
 • Spotlight: Zet jezelf in de Spotlight en verschijn prominent in de ledenoverzichten op SDC.com
 • Clubs & bedrijven: Bekijk alle informatie en recensies over Clubs & Bedrijven in het wereldje.
SDC Zoeken Uitgebreide Zoekfunctie
De uitgebreide zoekfuncties van SDC.com

Deze Functies maken echt het verschil als het gaat om succesvol contacten te leggen. Er is geen enkele ander platform of datingsite voor swingers die zoveel opties en mogelijkheden biedt.

4

Prijzen

Kosten abonnementen

Bij sdc.com kun je 7 dagen gratis kennis maken met het platform, zowel de website als de app, kun je in deze periode volledig met alle opties en functies uitproberen. Registratie is heel makkelijk en snel, in je direct gebruik wilt maken van de gratis proefperiode klik dan op deze link: sdc.com/gratis-7-dagen. Je komt dan op het registratieformulier terecht met de promotiecode (37267) ingevuld. Staat deze er niet, vul deze dan zelf even handmatig in. Zonder deze code geldt de proefperiode niet.

Na deze periode kun je er voor kiezen om Premium lid te worden of Gratis member te blijven. Indien je Gratis lid wilt blijven dan beschik je niet meer over alle functies. Dus ben je echt serieus geïnteresseerd om contacten te leggen, dan is een Premium lidmaatschap wel aan te raden. Het is het geld echt waard.

Kosten Premium Membership

Kosten Abonnementen SDC.com premium account

1 maand (30 dagen) – eenmalig €26,95
3 maanden (92 dagen) – €16,65 p/mnd
6 maanden (182 dagen) – €14,16 p/mnd
12 maanden (365 dagen) – €10,41 p/mnd

LIFETIME LIDMAATSCHAP

Betaal je in 1 x €250,- dan ben je levenslang premium member. Je betaald dan dus nooit meer en je krijgt een gouden ster bij je profiel. Hierdoor ziet iedereen dat je een serieus lid bent.

5

SDC.com Uitschrijven

Opzeggen sdc account verwijderen
Uitleg sdc.com uitschrijven
Wil je je account opzeggen of profiel uitschrijven? Dat is heel simpel bij SDC.com
Login op je SDC Profiel en ga naar Instellingen
Nadat je ingelogd bent klik je op instellingen, met het icoontje van een tandwiel. Vervolgens klik je in het menu op “ACCOUNT”
Klik op de knop “Profiel verwijderen”
Je komt nu in het scherm met je accountgegevens. Hier staat onderaan een knop met de tekst “Profiel verwijderen”. Klik hier op.
Kies voor Profiel Verbergen
In dit scherm heb je de keuze om je profiel te verbergen in plaats van definitief te verwijderen. Dit betekent dat je later altijd nog kunt beslissen met je huidige profiel nog een keer deel te nemen. Dan hoef je dus niet weer je hele profiel opnieuw in te vullen. Je abonnementskosten worden bij deze keuze tevens ook stopgezet.
Kies voor Profiel Verwijderen
In dit scherm kun je je profiel definitief verwijderen en dus alle gegevens van jou laten wissen. Je abonnement wordt dan tevens per direct beëindigd.
Bevestig je Keuze
Om er zeker van te zijn dat je keuze wilt maken krijg je direct na het klikken op de knop een klein popup venster. Hier moet je nog 1 x bevestigen dat je je profiel wilt verwijderen. Doe je dit dan is je Profiel op SDC officieel verwijderd en je abonnement opgezegd. Je hoeft hierna dus niets meer te doen.

De stappen in beeld

6

Review SDC.com

Beoordeling
8.6 Totale Score
2 recensies
SDC.com Review

Ontdek een wereld van opwindende ontmoetingen en avontuurlijke mogelijkheden bij SDC.com – het toonaangevende platform voor mensen die de swingerslifestyle omarmen.

8.4Expert Score
Gebruiksvriendelijkheid
8.2
Functies en mogelijkheden
8.9
Prijs – Kwaliteit
9.3
Veiligheid en privacy
8.1
Support
7.6
8.7Gebruikers’ score
Gebruiksvriendelijkheid
9
Functies en mogelijkheden
10
Prijs – Kwaliteit
8
Veiligheid en privacy
9.5
Support
7
Pluspunten
 • Actief en divers ledenbestand
 • Gebruiksvriendelijke website/app
 • Veel opties en functies
 • Makkelijk contacten leggen
Minpunten
 • Abonnementskosten
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties

2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.4
  Gebruiksvriendelijkheid
  90
  Functies en mogelijkheden
  100
  Prijs - Kwaliteit
  80
  Veiligheid en privacy
  100
  Support
  70

  SDC is echt wel de beste manier om online in contact te komen met andere swingers. Ik denk dat 90% van alle mensen die geïnteresseerd zijn in het wereldje een account hebben of hebben gehad op SDC.com

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 4.3
  Gebruiksvriendelijkheid
  90
  Functies en mogelijkheden
  100
  Prijs - Kwaliteit
  80
  Veiligheid en privacy
  90
  Support
  70

  Beste Swingersdatingsite op dit moment

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Geef jouw mening

Uw totale score

Swingers4life.nl
Logo